Begraven IN DE natuuR

Iets voor u ?

Er zijn in Nederland al 15 natuurbegraafplaatsen, waar u een uitvaart kunt laten plaatsvinden.

De laatste tijd is er een toenemende belangstelling voor Milieu en de Natuur. U heeft bijvoorbeeld altijd natuurvriendelijk en milieubewust geleefd en wilt ook graag milieubewust afscheid nemen. Of u zoekt een laatste rustplaats op een mooie plek in de natuur. Wat uw reden ook is, begraven in de natuur is een keuze. Op diverse plaatsen wordt nu al de mogelijkheid geboden van een laatste rustplaats in de natuur. Maar hoe zoekt u nu uw plek?

Visie & Werkwijze

Begraven en gedenken zijn de primaire functies van een begraafplaats. U wilt een plek uitzoeken die voor u goed aanvoelt. Deze plek zal ook een hoge emotionele waarde krijgen voor uw nabestaanden, het is voor hun een plek om te rouwen. Redenen genoeg om met aandacht en zorg te werk te gaan en dat is niet altijd even gemakkelijk.

Graag helpen wij u om deze plek te vinden en dit geheel naar uw wens in te richten.

Onze visie

Nu er steeds meer natuurbegraafplaatsen in Nederland komen, wordt het hoog tijd dat er een onafhankelijke plek komt, waar geïnteresseerden veel informatie kunnen inwinnen over alle natuurbegraafplaatsen in Nederland.

Op deze wijze kan iedereen makkelijker alle gewenste informatie verzamelen en de juiste plek vinden voor zijn laatste rustplaats. Of dat nu in de natuur is of niet.

Werkwijze

Wij kennen alle natuurbegraafplaatsen in Nederland en kunnen u vertellen over de verschillen en unieke kenmerken van elke natuurbegraafplaats.

 • � Onze opgebouwde kennis en netwerk delen wij met u. U kunt informatie vinden op onze internetsites, maar u kunt ook contact met ons opnemen.

 • � Wij houden rekening met emotionele, recreatieve en ecologische aspecten. Onze communicatie en service zal in alle opzichten open en klantgericht zijn.

 • � Geïnteresseerden kunnen bij ons brochures aanvragen over vrijwel alle natuurbegraafplaatsen in Nederland. U kunt tevens vragen stellen op het gebied van natuurbegraven

Begraven IN DE natuuR helpt u graag bij het zoeken naar de juiste laatste rustplek.

Informatie opvragen

Begraven IN DE natuuR kan brochures toe laten sturen van de natuurbegraafplaatsen: De Hoevens, Heidepol, Schoorsveld, Maashorst, Hillig Meer, landgoed Baest, Reiderwolde, Friesland, Bremer Wildernis, Weverslo, Bergerbos, Venlo-Maasbree, De Utrecht, Mijn Boom, Den en Rust en Eygelhof..

Mochten er in de toekomst nieuwe natuurbegraafplaatsen bij komen, dan kunt u in vele gevallen deze ook via Begraven IN DE natuuR bestellen.

Laat eenvoudig en geheel vrijblijvend uw gegevens achter door op onderstaande knop te drukken.

Bestel Brochures

Bezoek brengen aan een natuur begraafplaats?

Als u meer wilt weten over een specifieke natuurbegraafplaats, over de verschillen tussen de natuurbegraafplaatsen of wilt u een bezoek aanvragen? Neem dan contact met ons op:  Oscar Binder van Begraven IN DE natuuR.

 Mail: info@begraven-in-de-natuur.nl 

telefoon  06-54783660

Regelmatig worden mogelijkheden georganiseerd waarbij u natuurbegraafplaatsen kunt bezoeken. Dergelijke berichten worden geregeld gedeeld op onze facebook pagina.

Begraven van een urn

Wilt u een urn begraven in de natuur? Dit kan onder verschillende voorwaarden ook op een natuurbegraafplaats gebeuren. Daarnaast is het ook mogelijk om as eerst een aantal maanden met de boom te laten versmelten en daarna deze boom en as in de natuur te plaatsen. Er zijn dan vele locaties mogelijk. Als u hier interesse in heeft, dan kunt u de brochure van Mijn Boom via ons bestellen..

Contact

Begraven IN DE natuuR informeert particulieren altijd gratis.

Met onze expertise kunt u daarna, in uw eigen tempo, een juiste keuze maken.

Natuurbegraafplaatsen:

 1. Reiderwolde, Blauwestad, Groningen
 2. Hillig Meer, Eext, Drente
 3. Slangenburg, Doetinchem, Gelderland
 4. Heidepol, Arnhem, Gelderland
 5. De Hoevens, Alphen Noord-Brabant
 6. Landgoed Baest, Oostelbeers, Noord-Brabant
 7. Weverslo, Heide, Noord-Limburg
 8. Venlo-Maasbree, Limburg
 9. Bergerbos St. Odiliënberg, Limburg
 10. Friesland, Nieuwe Horn
 11. De Utrecht, Esbeek
 12. Schoorsveld, Heeze
 13. Maashorst, Landerd
 14. Eygelshof, Limburg
 15. Bremer Wildernis, Friesland

Begraafplaatsen in de natuur:

 1. Witteveen, Drente
 2. Westerwolde, Hoog Soeren, Gelderland
 3. Den en Rust, Bilthoven, Utrecht
52d4b3a6020acdcb61000468_Nederland.jpg