Begraven IN DE natuuR

Wie zijn wij?

Begraven IN DE natuuR

het bedrijf van Oscar Binder.

Al tijdens zijn opleiding bedrijfskunde aan de TU Eindhoven heeft hij zich gericht op innovatie. Zijn eerste werkervaringen deed hij op met het ontwikkelen van electrische auto’s, electrische fietsen en andere nieuwe producten in begin jaren negentig.

Verkoop ervaring is vooral opgedaan in de jaren dat hij werkte als zelfstandig financieel adviseur bij Spaarbeleg, als accountmanager bij Aegon, SNS, Hinkoop en Monuta.

Sinds 2007 was Oscar al betrokken bij het initiatief van zijn vader Martin Binder om een natuurbegraafplaats te starten. Er is destijds al onderzoek gedaan naar de toekomst mogelijkheden van natuurbegraven voor stichting Rest In Nature (RIN). De groep rondom RIN heeft inmiddels natuurbegraafplaats Heidepol gerealiseerd. Deze groep is daarnaast op veel meer locaties actief om dergelijke natuurbegraafplaatsen te realiseren.

In 2012 heeft Oscar Binder de directie van Monuta gewezen op de kansen die er voor een grote uitvaartorganisatie liggen bij deze nieuwe ontwikkeling. In december 2013 is Oscar Binder gestart met zijn eigen bedrijf Begraven IN DE natuuR, geschreven met de hoofdletters BINDER.

Over enkele jaren zullen er in Nederland veel meer natuurbegraafplaatsen zijn. Een aanzienlijk deel van de mensen zal dan kiezen voor een uitvaart op zo’n mooie natuurbegraafplaats. Als u wilt weten, hoe Begraven IN DE natuuR dat ziet, dan kunt u contact opnemen.

Begraven IN DE natuuR informeert particulieren altijd gratis. Bent u een zakelijke klant, dan gaan wij graag met u het gesprek aan. Een eerste consult is gratis. Daarna maken wij een voorstel op basis waarop wij activiteiten voor u of voor natuurbegraven in het algemeen zouden kunnen uitvoeren.

Contact