Begraven IN DE natuuR

Natuurbegraafplaats - natuur begraven

Contact gegevens:

Begraven IN DE natuuR
Gustave Flaubertlaan 1
5629 PC  Eindhoven

info@begraven-in-de-natuur.nl
tel. 06-54783660
Gratis informatie? Bestel hier uw brochures! Een natuurbegraafplaats bezoeken? Ontvang tips of regel uw rondleiding hier!

Natuurbegraafplaats - natuur begraven

Op zoek naar een natuurbegraafplaats? Dit kan op verschillende locaties in Nederland, zowel particulier als zakelijk. U kunt denken aan de natuurbegraafplaatsen De Hoevens, Heidepol, Hillig Meer en landgoed Baest, naast Reiderwolde en Weverslo.

Houd er uiteraard rekening mee dat u aan een aantal voorwaarden dient te voldoen om gebruik te kunnen maken van een natuurbegraafplaats. Het is als alternatief mogelijk om as eerst een aantal maanden met een boom te laten versmelten en die boom vervolgens in de natuur te plaatsen. Dit is een andere vorm van natuur begraven, het is de moeite waard om de beide mogelijkheden op voorhand met elkaar te vergelijken.

Diverse natuurbegraafplaatsen in Nederland

Er zijn diverse natuurbegraafplaatsen in Nederland, waar u zowel zakelijk als particulier terecht kunt. De mogelijkheden om u in de natuur te laten begraven bevinden zich veelal in het oosten van het land, uitgestrekt van in Groningen tot in Limburg. Bovendien kunt u in Noord-Brabant en ook de provincie Utrecht gebruik maken van een natuurbegraafplaats, locaties meer centraal gelegen in het land.

Particulier of zakelijk natuur begraven

Wilt u zakelijk gebruik maken van de natuurbegraafplaats, voor het opzetten, plannen en uitvoeren van activiteiten? De verkoop van natuurgraven biedt een interessante zakelijke kans, terwijl u er particulier gebruik van kunt maken wanneer u zoekt naar een geschikte graflocatie.

U kunt zich zakelijk laten adviseren door Begraven in de Natuur, de organisatie die u graag meer vertelt over de mogelijkheden en verkoopactiviteiten. Er gelden plannen voor nieuwe natuurgraven, waardoor het aantal in de toekomst snel uit zal breiden en het de moeite waard is om daar nu alvast naar te kijken.

Particulier of zakelijk vragen over een natuurbegraafplaats of de mogelijkheid tot natuur begraven? Wij zijn u er graag mee van dienst, neem contact op voor meer informatie en toelichting.

Natuurbegraafplaatsen:

 1. Reiderwolde, Blauwestad, Groningen
 2. Hillig Meer, Eext, Drente
 3. Slangenburg, Doetinchem, Gelderland
 4. Heidepol, Arnhem, Gelderland
 5. De Hoevens, Alphen Noord-Brabant
 6. Landgoed Baest, Oostelbeers, Noord-Brabant
 7. Weverslo, Heide, Noord-Limburg
 8. Venlo-Maasbree, Limburg
 9. Bergerbos St. Odiliënberg, Limburg

Begraafplaatsen in de natuur:

 1. Witteveen, Drente
 2. Westerwolde, Hoog Soeren, Gelderland
 3. Den en Rust, Bilthoven, Utrecht
52d4b3a6020acdcb61000468_Nederland.jpg